Lillehuset

Linda Moen

gu-johaa@online.no

LInda er assistent og begynte i barnehagen så tidlig som i 1993. Linda har evig godt humør og har alltid et fang ledig til noen søte små.

Rita Hilseth

Stilling: Assistent

Rita er assistent og begynte i Barnhagen høsten 2007. Rita har grønne fingre og står for stort sett alt av grønne planter og blomster ute i barnehagen.

Lisa Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder
976 15 986

Lisa er utdannet førskolelærer med fordypning i drama, og har videreutdanning i Spesial pedagogikk 1. Hun har jobbet 10 år i barnehage i Brønnøysund før hun flytta til Sømna. Lisa har vært her fra 2014.

Camilla Enge

970 34 583
cammo_86@hotmail.com

Camilla har 3 år i skole/ barnehage kommunalt før hun kom hit, hvor hun har vært i 9 år. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Marita Sylthagen

Stilling: Lærling
sylthagen89@hotmail.com

Marita starter på siste året som lærling hos oss, og vil jobbe på både stor og liten avdeling. Marita er også Mamma til Mie 1 år på lillehuset.

Caroline Stein

Stilling: Medarbeider

Caroline har jobbet hos oss siden 2015. Hun deler stillingen pedagogisk leder med Marlene. Caroline studerer for tiden desentralisert barnehagelærer på Nesna. Caroline er storesøster til Charlotte.

Storhuset

Gunn Heidi Dahle

gunn@dahlegard.no

Gunn Heidi er assistent på storhuset. Hun har jobbet mange år i den kommunale barnehagen før hun kom til oss i 2014.

Torill Fagerland

Stilling: Styrer
477 52 561
Bakketun@Barnehage.no

Torill er husets økonom og sørger bl.a.for at alt det økonomiske til enhver tid er under kontroll. Hun var med å starte opp barnehagen i 1988, og har derfor god og bred innsikt i hvordan det har vært, og fremdeles er, å drive privat barnehage.

Marlene Kjenes

Stilling: Pedagogisk leder
916 86 025
Markje01@online.no

Marlene er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Har videreutdanning i ledelse og kvalitetsutvikling v/ DMM i Trondheim. Jobber kombinert som styrer og pedagogisk leder. Hun har etterhvert lang fartstid i barnehage, det har blitt 24 år.

Ann- Kristin Lade

Annkristin.lade@gmail.com

Ann- Kristin er utdannet barne- og ungdomsarbeider og begynte hos oss I 2010. Hvis noe skal tegnes, males, eller vi trenger noen med kunstneriske evner er Ann- Kristin et naturlig valg. Er ofte å finne v/ tegnebordet sammen med mange små tegne/male entusiaster. Ann Kristin har permisjon bhg året 2017-18.

Charlotte Stein

Charlotte-Stein@hotmail.com

Charlotte er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og begynte i barnehagen i 2014. Charlotte er ei aktiv dame som lett tar i et ekstra tak hvis det skulle bli spørsmål om det. Charlotte holder barna fysisk aktive;) Er lillesøster til Caroline.

Marita Sylthagen

Stilling: Lærling
sylthagen89@hotmail.com

Caroline Stein