Lillehuset

Linda Moen

gu-johaa@online.no

LInda er assistent og begynte i barnehagen så tidlig som i 1993.

Rita Hilseth

Stilling: Assistent

Rita er assistent og begynte i Barnhagen høsten 2007. Rita har grønne fingre og står for stort sett alt av grønne planter og blomster ute i barnehagen.

Lisa Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder
976 15 986

Lisa er utdannet førskolelærer med fordypning i drama, og har videreutdanning i Spesial pedagogikk 1. Hun har jobbet 10 år i barnehage i Brønnøysund før hun flytta til Sømna. Lisa har vært her fra 2014.

Camilla Enge

970 34 583
cammo_86@hotmail.com

Camilla har 3 år i skole/ barnehage kommunalt før hun kom hit, hvor hun har vært i 9 år. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Marita Sylthagen

Stilling: Lærling
sylthagen89@hotmail.com

Marita starter på siste året som lærling hos oss, og vil jobbe på både stor og liten avdeling. Marita er også Mamma til Mie 1 år på lillehuset.

Caroline Stein

Stilling: Medarbeider

Caroline har jobbet som vikar hos oss siden 2015. Hun går for tiden desentralisert barnehagelærer på Nesna, i tillegg til 60% vikar- stilling på storhuset. Caroline er storesøster til Charlotte.

Storhuset

Gunn Heidi Dahle

gunn@dahlegard.no

Gunn Heidi er assistent på storhuset. Hun har jobbet mange år i den kommunale barnehagen før hun kom til oss i 2014.

Torill Fagerland

Stilling: Styrer
477 52 561
Bakketun@Barnehage.no

Torill er husets økonom og sørger bl.a.for at alt det økonomiske til enhver tid er under kontroll. Hun var med å starte opp barnehagen i 1988, og har derfor god og bred innsikt i hvordan det har vært, og fremdeles er, å drive privat barnehage.

Marlene Kjenes

Stilling: Pedagogisk leder
916 86 025
Markje01@online.no

Marlene er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. For tiden tar hun videreutdanning i ledelse og kvalitetsutvikling v/ DMM i Trondheim. Fungerer også som vikar for styrer når det er behov for det. Hun har etterhvert lang farstid i barnehagen, det har blitt over 20 år.

Ann- Kristin Lade

Annkristin.lade@gmail.com

Ann- Kristin er utdannet barne- og ungdomsarbeider og begynte hos oss I 2010. Hvis noe skal tegnes, males, eller vi trenger noen med kunstneriske evner er Ann- Kristin et naturlig valg. Er ofte å finne v/ tegnebordet sammen med mange små tegne/male entusiaster. Ann Kristin har permisjon bhg året 2017-18.

Charlotte Stein

Charlotte-Stein@hotmail.com

Charlotte er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og begynte i barnehagen for 2 år siden. Charlotte er ei aktiv dame som lett tar i et ekstra tak hvis det skulle bli spørsmål om det. Charlotte holder barna fysisk aktive;) Er lillesøster til Caroline.

Marita Sylthagen

Stilling: Lærling
sylthagen89@hotmail.com

Caroline Stein