Ansatte

Lillehuset

Rita Hilseth

Stilling: Assistent

Rita er assistent og begynte i Barnhagen høsten 2007. Rita har grønne fingre og står for stort sett alt av grønne planter og blomster ute i barnehagen.

Gunn Heidi Dahle

Stilling: Assistent
gunn@dahlegard.no

Gunn Heidi er assistent på storhuset. Hun har jobbet mange år i den kommunale barnehagen før hun kom til oss i 2014.

Lisa Pettersen

Stilling: Pedagogisk leder
976 15 986

Lisa er utdannet førskolelærer med fordypning i drama, og har videreutdanning i Spesial pedagogikk 1. Hun har jobbet i barnehage siden 2005. Lisa har vært her fra 2014.

Storhuset

Linda Moen

Stilling: Assistent
gu-johaa@online.no

LInda er assistent og begynte i barnehagen så tidlig som i 1993. Linda har evig godt humør og har alltid et fang ledig til noen søte små.

Torill Fagerland

Stilling: Styrer
477 52 561
Bakketun@Barnehage.no

Torill er husets økonom og sørger bl.a.for at alt det økonomiske til enhver tid er under kontroll. Hun var med å starte opp barnehagen i 1988, og har derfor god og bred innsikt i hvordan det har vært, og fremdeles er, å drive privat barnehage.

Marlene Kjenes

Stilling: Pedagogisk leder
916 86 025
Markje01@online.no

Marlene er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Har videreutdanning i ledelse og kvalitetsutvikling v/ DMM i Trondheim. Jobber kombinert som styrer og pedagogisk leder. Hun har etterhvert lang fartstid i barnehage, det har blitt 24 år.

Caroline Stein

Stilling: Pedagogisk leder
404 53 210
caroline_stein@hotmail.com

Caroline har jobbet hos oss siden 2015. Hun deler stillingen pedagogisk leder med Marlene. Caroline studerer for tiden desentralisert barnehagelærer på Nesna. Caroline er storesøster til Charlotte.

Ann-Kristin Lade

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
413 32 847
annkristin.lade@gmail.com

Ann- Kristin er utdannet barne- og ungdomsarbeider og begynte hos oss I 2010. Hvis noe skal tegnes, males, eller vi trenger noen med kunstneriske evner er Ann- Kristin et naturlig valg. Er ofte å finne v/ tegnebordet sammen med mange små tegne/male entusiaster. Ann Kristin har permisjon bhg året 2017-18.

Camilla Enge

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
970 34 583
cammo_86@hotmail.com

Camilla har 3 år i skole/ barnehage kommunalt før hun kom hit, hvor hun har vært i 9 år. Hun er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Charlotte Stein

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
Charlotte-Stein@hotmail.com

Charlotte er utdannet barne- og ungdomsarbeider, og begynte i barnehagen i 2014. Charlotte er ei aktiv dame som lett tar i et ekstra tak hvis det skulle bli spørsmål om det. Charlotte holder barna fysisk aktive;) Er lillesøster til Caroline.

Andre ansatte

Webansvarlig Bakketun Barnehage

Stilling: Annet

Churiphon Sund

Stilling: Renholder

Vasker og sørger for at barnehagen er klappet og klar til neste dag:)